Ego 4446 / Camptek V2 Mover

EM4446

Ego 4446  ook bekend als Camptek V2 is een mover die zijn waarde heeft bewezen 

€ 850,00
Inclusief belasting

Eenvoudig te gebruiken en licht werkend van het verplaatsen van uw caravans, de camptek caravan mover manoeuvreert het moeiteloos en precies.

De Camptek motor movers hebben een lichtgewicht stalen carrosserie, ontworpen om compact te zijn en gemakkelijk te monteren, vooral rond de ophangingsunits. Ontworpen voor ultieme functionaliteit.

De Camptek is voorzien van lichtgewicht gegoten rollen met een levenslange garantie - gebouwd om lang mee te gaan. Door de eenvoudige hendel met dwarsverbinding kunt u beide rollen tegelijkertijd aan beide zijden van de caravan gebruiken, wat handig is als u uw caravan naast een muur of een heg parkeert.

De Camptek is voorzien van soft-start technologie en geeft u de ultieme controle en precisie bij het sturen van uw caravan.

De elektronica draait ook op originele Quattro® technologie. Dit intelligente modulaire systeem, voorzien van soft-start, maakt het mogelijk om deze mover te gebruiken op enkele, dubbele en AWD installaties.

Het systeem maakt zelfs retro-fit upgrades mogelijk, wat betekent dat een twinsysteem op elk moment kan worden geüpgraded naar All Wheel Drive. Deze slimme technologie geeft u de ultieme flexibiliteit en maakt uw aankoop toekomstbestendig. Bekijk onze video's voor meer informatie.

Bedrijfsspanning 12V DC

Avg Stroomverbruik 25 Ampère

Max. huidig verbruik 76 Ampère

Gewicht (2 Motor) 28kg

Gecombineerd gewicht (incl. montagekit etc.) ca. 42kg

Snelheid 9cm per seconde

Veilige Werklading (SWL) 2250kg (2 Motor)

3500kg (4 Motor)

Min. Breedte (Caravan/aanhangwagen)

1800mm

Maximale breedte (Caravan/aanhangwagen) 2500mm

Stroombron (Vrijetijdsbatterij) 12V (Min 85Ah - rec 110Ah)

Engagementmethode Enkele hendel

Dual Wheel Engagement Ja

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

EM4446
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

6 andere producten in dezelfde categorie: